Barbie: Τα γυρίσματα της ταινίας προκάλεσαν παγκόσμια έλλειψη ροζ μπογιάς

Barbie: Τα γυρίσματα της ταινίας προκάλεσαν παγκόσμια έλλειψη ροζ μπογιάς

Για τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «Barbie», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου, με πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο την Μάργκοτ Ρόμπι και στον ρόλο του Κεν τον Ράιαν Γκόσλινγκ, η ομάδα παραγωγής χρησιμοποίησε τόσο μεγάλες ποσότητες ροζ μπογιάς για τα σκηνικά που προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη.

Μιλώντας στο «Architectural Digest», η σκηνοθέτρια Γκρέτα Γκέργουικ και η σχεδιάστρια παραγωγής της ταινίας, Σάρα Γκρίνγουντ, αποκάλυψαν πως για την κατασκευή της Barbieland, χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά φωσφοριζέ ροζ χρώμα, από το διάσημο σπίτι της Barbie μέχρι τους δρόμους και τις κολώνες φωτισμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE