Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε το όνομα της κόρης της, Ολίβιας τατουάζ – Φωτογραφίες

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε το όνομα της κόρης της, Ολίβιας τατουάζ – Φωτογραφίες

Η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα γιορτάζει το γεγονός ότι η κόρη της, Ολίβια έγινε έξι μηνών! Η γνωστή επιχειρηματίας και Youtuber δηλώνει ερωτευμένη με την κόρη της και πλέον έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά της.

Με αφορμή ότι σήμερα η Ολίβια έκλεισε έξι μήνες ζωής, η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε για πρώτη φορά το νέο τατουάζ που έκανε στο μπράτσο της! Η ευτυχισμένη μητέρα έγραψε το όνομα της κόρης της… με γραμματοσειρά εμπνευσμένη από γάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE