Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε το όνομα της κόρης της, Ολίβιας τατουάζ – Φωτογραφίες

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε το όνομα της κόρης της, Ολίβιας τατουάζ – Φωτογραφίες

Η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα γιορτάζει το γεγονός ότι η κόρη της, Ολίβια έγινε έξι μηνών! Η γνωστή επιχειρηματίας και Youtuber δηλώνει ερωτευμένη με την κόρη της και πλέον έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά της.

Με αφορμή ότι σήμερα η Ολίβια έκλεισε έξι μήνες ζωής, η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε για πρώτη φορά το νέο τατουάζ που έκανε στο μπράτσο της! Η ευτυχισμένη μητέρα έγραψε το όνομα της κόρης της… με γραμματοσειρά εμπνευσμένη από γάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE