Έδειραν 25χρονη τ/κ και έπεσε απο ύψος 3 μέτρων στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Έδειραν 25χρονη τ/κ και έπεσε απο ύψος 3 μέτρων στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δυο αντρών ηλικίας 22 και 30 ετών προχώρησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχωστου για την διευκολύνσεων των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με θύμα 25χρονη Τουρκοκύπρια.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχωστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχωστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

Τα κινητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης Τουρκοκύπριας διερευνώνται απο το ΤΑΕ Αμμοχωστου.

* Φωτογραφία αρχείου

Στις έξι οι συλλήψεις για την επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE