Οδηγός παρέσυρε αστυνομικό στη Λάρνακα- Δεν τον άφηνε να περάσει από κλειστό δρόμο

Οδηγός παρέσυρε αστυνομικό στη Λάρνακα- Δεν τον άφηνε να περάσει από κλειστό δρόμο

Στη σύλληψη 39χρονου κάτοικου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Γύρω στις 8.50μ.μ. χθες, ενώ ο 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε κεντρική λεωφόρο στη Λάρνακα, παρά τις υποδείξεις μέλους της Τροχαίας Λάρνακας ότι η κυκλοφορία σε συγκεκριμένο δρόμο είχε αποκοπεί, ο οδηγός παρέλειψε να συμμορφωθεί και τον κτύπησε με το όχημά του, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Το μέλος της Αστυνομίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, φέρει εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE