Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση 25χρονης στην Αγία Νάπα: Καταγγελία για κατοχή επιθετικού οργάνου – Βίντεο ντοκουμέντο  

Επίθεση 25χρονης στην Αγία Νάπα: Καταγγελία για κατοχή επιθετικού οργάνου – Βίντεο ντοκουμέντο   

Βίντεο ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου και συνδέεται όχι μόνο με τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τουρκοκύπριας στην Αγία Νάπα το περασμένο Σάββατο αλλά και με καταγγελία για τουρκοκύπριο που φαίνεται να είχε στην κατοχή του επιθετικό όργανο.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το SIGMA, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα της περιοχής φαίνονται οι νεαροί που επιτέθηκαν στην 25χρονη Asya, δύο ελληνοκύπριοι, πέντε στο σύνολο Tουρκοκύπριοι.

Στο βίντεο φαίνεται πως τα άτομα αυτά διαπληκτίζονται ενώ ο ένας εξ αυτών μεταβαίνει σε ένα όχημα και παίρνει ένα επιθετικό αντικείμενο, που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ένα ρόπαλο το οποίο από την πρώτη στιγμή τέθηκε ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Αμμοχώστου, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία από Ελληνοκύπριους, ενώ για το άτομο που έφερε μαζί του το επιθετικό όργανο σχηματίστηκε ποινικός φάκελος εναντίον του και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται και η 25χρονη που πέφτει από ύψος.

Δείτε το απόσπασμα:

Τρίτο άτομο φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση 

 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου αξιολογούν τα οπτικά πλάνα που εξασφαλίστηκαν από τα κλειστά κυκλώματα βιντεο-παρακολούθησης από την περιοχή στην Αγία Νάπα, όπου σημειώθηκε η επίθεση. Από τα πλάνα που αξιολογήθηκαν από την Αστυνομία φαίνεται ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο μαζί με τα δύο άλλα άτομα ηλικίας 22 και 30 ετών που συνελήφθησαν για την υπόθεση».

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο στην υπόθεση, καθώς στην καταγγελία της η παραπονούμενη έθεσε θέμα καταγωγής, ο κ. Θεοδούλου απάντησε ότι «όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Σε άλλη ερώτηση απάντησε πως «καταβάλλονται προσπάθειες προς ταυτοποίηση και του τρίτου προσώπου που απ’ ότι φαίνεται από τα οπτικά πλάνα φαίνεται να βρισκόταν μαζί με τα δύο άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση το Σάββατο το απόγευμα. Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν την Κυριακή 4 Ιουνίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εξώδικο με…SMS για τις παραβάσεις – Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή; - Έτσι θα πληρώνει ο πολίτης

Ενοικιάζεις το ακίνητο σου: Η τριπλή φορολογία στα εισοδήματα από ενοίκια, οι εκπτώσεις και τα πρόστιμα - Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Υπάρχει τελικά ο τέλειος σύντροφος και η τέλεια σχέση; Τα βήματα πριν το πρώτο ραντεβού

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Έβαλαν φωτιά σε μπαλκονόπορτα σπιτιού στο Στρόβολο - Την έσβησε η ιδιοκτήτρια – Εμπρησμό εξετάζει η Αστυνομία

Οδηγός «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Συνελήφθη 23χρονος



ΠτΔ: Ικανοποίηση για την αναβάθμιση της οικονομίας από Moody's - Σε επενδυτική βαθμίδα μετά από 12 χρόνια η Κύπρος

ΠτΔ: Ικανοποίηση για την αναβάθμιση της οικονομίας από Moody's - Σε επενδυτική βαθμίδα μετά από 12 χρόνια η Κύπρος

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για τη διπλή αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας και της επαναφοράς του αξιόχρεου σε επενδυτική βαθμίδα, από τον Οίκο Αξιολόγησης Moody's, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top