ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψηφίστε στο νέο poll του «Τ» - Επισκέπτεστε τις κατεχόμενες περιoχές;

Ψηφίστε στο νέο poll του «Τ» - Επισκέπτεστε τις κατεχόμενες περιoχές;

Συνεχίζεται η νέα δυνατότητα που παρέχει το ThemaOnline στους αναγνώστες του, να μπορούν να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν σε μια σειρά ερευνών, εντός ενός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, με τα αποτελέσματα τους να αναλύονται και να παρουσιάζονται άμεσα.

Η νέα μας έρευνα, αφορά τους Κύπριους πολίτες που επισκέπτονται τις κατεχόμενες περιοχές, αγοράζοντας αγαθά, εφοδιάζοντας με καύσιμα τα οχήματα τους, παρά τις έντονες «φωνές» των πρατηριούχων.

Μπορείτε να συμμετάσχετε και να ψηφίσετε εύκολα και απλά στην έρευνα, επιλέγοντας μία από τις προτεινόμενες απαντήσεις, με τις ερωτήσεις να εμφανίζονται αυτόματα.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top