Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με ειρωνεία σχολιάζει ο Θεμιστοκλέους τον ξυλοδαρμό της 25χρονης  Τ/κ: «Πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση»

Με μια ειρωνική ανάρτηση προχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους , σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της 25χρονης Τ/κ στην Αγία Νάπα.

«Κακώς Ε/Κ κτύπησαν την Τ/Κ νέα. Μυαλό δεν βάζουμε. Κρίμα που πάλι χάθηκε η ευκαιρία για λύση», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE