Ισότητα: Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά αστυνομικών - «Δεν θα σταματήσουμε να τους υπερασπιζόμαστε»

Ισότητα: Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά αστυνομικών - «Δεν θα σταματήσουμε να τους υπερασπιζόμαστε»

Ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ με ανακοίνωσή του εκφράζει την ανησυχία του, για τους τραυματίες εργαζόμενους στην Αστυνομία καθημερινά, κάνοντας λόγο ότι «δεν πρόκειται να σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε τους συναδέλφους μας, όπως ούτε και τον κάθε νομοταγή πολίτη και την εφαρμογή των Νόμων».

Κάνει αναφορά στους τραυματισμούς αστυνομικών παγκύπρια που εργάζονται στην πρώτη γραμμή, όπως σημειώνει, «που μένουν πίσω από τα φώτα της κοινής γνώμης».

«Είναι η δουλειά μας, λένε κάποιοι. Δελτίο τραυματισμών καθημερινά στο βωμό της επιβολής του Νόμου. Όλα καλά να μην ανησυχεί κανένας. Ούτε αν έχουμε τον σωστό εξοπλισμό», προστίθεται.

Τέλος η ανακοίνωση της ΙΣΟΤΗΤΑ αναφέρεται στην ανάγκη στήριξης από την Πολιτεία, γιατί τώρα σημειώνεται «είναι η αδιαφορία και απλά η επίρριψη ευθυνών σε εμάς».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE