ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα: «Ο ΔΗΣΥ θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για ΦΠΑ 5% στην απόκτηση πρώτης κατοικίας»

Αννίτα: «Ο ΔΗΣΥ θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για ΦΠΑ 5% στην απόκτηση πρώτης κατοικίας»

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα στηρίξει το νομοσχέδιο όπως έχει διαμορφωθεί με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις επειδή πληροί τις βασικές προϋποθέσεις που είχαμε θέσει εξαρχής, ανέφερε σήμερα (7/6) η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Όπως είπε, «μετά από πολλές και εντατικές συζητήσεις στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής των Αντιπροσώπων οδηγείται αύριο (8/6) στην Ολομέλεια για ψήφιση το νομοσχέδιο που αφορά την επιβολή μειωμένου ΦΠΑ 5% στην απόκτηση πρώτης κατοικίας».

Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή της για αυτό το εξαιρετικής σημασίας θέμα, όπως είπε, που αφορά τα νεαρά ζευγάρια, ανακοίνωσε πως «ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα στηρίξει το νομοσχέδιο όπως έχει διαμορφωθεί με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις επειδή πληροί τις βασικές προϋποθέσεις που είχαμε θέσει εξαρχής».

«Έτσι θα πολιτεύεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Πάντοτε θα καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις αλλά και την ίδια ώρα θα επιδεικνύει συμβιβαστική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας, προς όφελος της οικονομίας και του κοινωνικού συνόλου», τόνισε.

«Θέλω να συγχαρώ προσωπικά την Πρόεδρο καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών για την εξαιρετική δουλειά που έγινε όλο αυτόν τον καιρό και που μόνο θετικά αποτελέσματα είχε», κατέληξε η κ. Δημητρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top