ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κοιμόταν ο συμβίος της 38χρονης και την εντόπισε νεκρή αφού ξύπνησε - Σήμερα η νεκροτομή στη σορό της

Κοιμόταν ο συμβίος της 38χρονης και την εντόπισε νεκρή αφού ξύπνησε - Σήμερα η νεκροτομή στη σορό της

Σήμερα το μεσημέρι (08/06), αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της της 38χρονης από την Βρετανία, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στην Πάφο, το απόγευμα της Τετάρτης, με σκοπό να δοθούν οι απαντήσεις σχετικά με τα ακριβή αιτία θανάτου της. 

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, καθώς από μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.Για την συγκεκριμένη υπόθεση, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, η 38χρονη έφερε εξωτερικές κακώσεις και μώλωπες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται πως η 38χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ, καθώς ήταν κάτι που το έκανε συχνά. Οι Αρχές αξιολογούν αυτό το δεδομένο, χωρίς να σημαίνει όμως ότι σχετίζεται απαραίτητα με τον θάνατο της. Την ίδια ώρα, από τις έρευνες που έγιναν στο διαμέρισμα, δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης ή ακαταστασίας. 

Υπενθυμίζεται ότι εντοπίστηκε γύρω στις 16:30 το απόγευμα (07/06), νεκρή στο διαμέρισμα όπου διαμένει με τον συμβίο της, επίσης Βρετανό, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές. Aμέσως έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις και απέκλεισαν την σκηνή. 

Μέχρι στιγμής, δεν θεωρείται ύποπτος, καθώς όπως ισχυρίστηκε αυτός κοιμόταν και την εντόπισε αφού ξύπνησε.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν αριθμό τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ η 38χρονη φέρει εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, καθώς και αιματώματα περιοφθαλμικά και στους δύο οφθαλμούς.

Η σορός της 38χρονης μεταφέρθηκε στον νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εν αναμονή της διενέργειας της νεκροψίας που θα γίνει στη 13:30.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top