Αντώνης Δημητρίου: Προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την ηλικιωμένη που ήπιε χλωρίνη και απεβίωσε - «Πιθανό να της χορηγήθηκε από άλλη ασθενή»

Αντώνης Δημητρίου: Προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την ηλικιωμένη που ήπιε χλωρίνη και απεβίωσε - «Πιθανό να της χορηγήθηκε από άλλη ασθενή»

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο έγκριτος νομικός, Αντώνης Δημητρίου αναφορικά με το περιστατικό που συνέβη πριν ενάμιση χρόνο στο νησί μας και αφορά ηλικιωμένη γυναίκα, της οποίας αφού της έβαλαν μπουκαλάκι με χλωρίνη δίπλα από το κρεβάτι της, το ήπιε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι, σύμφωνα με κατάθεση, η χλωρίνη μέσα στο πλαστικό μπουκάλι, που εντοπίστηκε δίπλα από το κρεβάτι της γυναίκας, είναι πιθανό να χορηγήθηκε από άλλη ασθενή, η οποία περιφερόταν στον θάλαμο.

«Η Αστυνομία λέει ότι, σύμφωνα με την υπεύθυνη του θαλάμου, κάποια ενδεχομένως περιφερόταν στον θάλαμο και πότιζε ασθενείς με χλωρίνη», επεσήμανε ο κ. Δημητρίου.

Αναφορικά με ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα στην συγκεκριμένη ασθενή, ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «πήραμε επιστολή πριν λίγες μέρες ότι είναι αδύνατη η επίδοση ευθυνών σε οποιοσδήποτε πρόσωπο».

Δείτε σε βίντεο όσα δήλωσε ο έγκριτος νομικός, Αντώνης Δημητρίου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE