Μαχαιρώματα με το...καλημέρα στον Πρωταρά - Δυο άτομα στο Νοσοκομείο, ο ένας σοβαρά

Μαχαιρώματα με το...καλημέρα στον Πρωταρά - Δυο άτομα στο Νοσοκομείο, ο ένας σοβαρά

Μαχαιρώματα σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (08/06), στην περιοχή του Πρωταρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 08:30 το πρωί, δυο πρόσωπα πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το ένα πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι τραυματίζοντας το δεύτερο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Να σημειωθεί ότι και ο φερόμενος δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τραύμα στα πόδια, μετά την συμπλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE