Μαχαιρώματα με το...καλημέρα στον Πρωταρά - Δυο άτομα στο Νοσοκομείο, ο ένας σοβαρά

Μαχαιρώματα με το...καλημέρα στον Πρωταρά - Δυο άτομα στο Νοσοκομείο, ο ένας σοβαρά

Μαχαιρώματα σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (08/06), στην περιοχή του Πρωταρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 08:30 το πρωί, δυο πρόσωπα πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το ένα πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι τραυματίζοντας το δεύτερο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Να σημειωθεί ότι και ο φερόμενος δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τραύμα στα πόδια, μετά την συμπλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE