ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Ευεξίας St. Carols Wellness Spa

Ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Ευεξίας St. Carols Wellness Spa

Τις πύλες του για το κοινό, ανοίγει κι επίσημα τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, με την τέλεση των εγκαινίων, το νέο Κέντρο Ευεξίας St. Carols Wellness Spa στη Λάρνακα.

Το Κέντρο στεγάζεται σε ένα παλαιό διατηρητέο κτίριο επί της οδού Αγίου Λαζάρου, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και τα δωμάτια του διαμορφώθηκαν ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες του.

Το Κέντρο, το οποίο λειτουργεί καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ., προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες ευεξίας και spa.

Μεταξύ άλλων, προσφέρει υπηρεσίες laser-αποτρίχωσης, αδυνατίσματος, μασάζ-χαλάρωσης, μανικιούρ-πεντικιούρ, θεραπείες προσώπου και καθαρισμού, καθώς και μακιγιάζ, ενώ συνεργάζεται και με εξαιρετικούς ιατρούς σε ό,τι αφορά το botox.

Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές, ούτως ώστε να μπορούν να τις απολαμβάνουν όλες οι γυναίκες.

Για την καλύτερη φιλοξενία των επισκεπτών του, ο εξωτερικός χώρος του Κέντρου Ευεξίας έχει διαμορφωθεί ειδικά και εκεί μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης μέχρι να λάβουν τις υπηρεσίες τους.

Τα εγκαίνια του Κέντρου θα γίνουν τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 5.00 μ.μ.-8.30 μ.μ. και όσοι θα παρευρεθούν θα μπορούν να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέιλ, ενώ μουσικά θα ντύσει την εκδήλωση ο Dj Μέμνων Σωτηρέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθέτηση ραντεβού, μπορείτε να καλείται στο 24080870 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα του Κέντρου στο Facebook.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top