Όχημα παρέσυρε πεζή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Όχημα παρέσυρε πεζή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό 71χρονης γυναίκας σημειώθηκε στην Πάφο, την Πέμπτη (8/6).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 15:20,  23χρονος Ελληνοκύπριος που οδηγούσε όχημα Δημόσιας χρήσεως τύπου mini bus στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων με ανατολική πορεία προς το mall, παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονη αλλοδαπή που διασταύρωνε σε διάβαση πεζών από αριστερά προς δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρία, η ορατότητα του οδηγού παρεμποδιζόταν από την παρουσία λεωφορείου που οδηγείτο στην αριστερή λωρίδα με την ίδια πορεία.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι η αλλοδαπή χτυπήθηκε από το αριστερό πλαϊνό καθρεφτάκι του οχήματος ενώ φέρει κάκωση κεφαλής και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Πάφου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής από τις ιατρικές εξετάσεις φαίνεται να μην έχει υποστεί κάκωση κεφαλής και να έχει υποστεί οποιοδήποτε άλλο σοβαρό τραυματισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE