ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαχαιρώματα στον Πρωταρά: Ποια η κατάσταση της υγείας του 41χρονου

Μαχαιρώματα στον Πρωταρά: Ποια η κατάσταση της υγείας του 41χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε το πρωί σήμερα, στην επαρχία Αμμοχώστου, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 38 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.45 το πρωί της Πέμπτης, λήφθηκε πληροφορία για πρόσωπο που βρισκόταν τραυματισμένο, σε κατοικία στην περιοχή Πρωταρά. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα.

Αυτός μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ στη συνέχεια, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά σταθερή.

Επίσης γύρω στις 7.45 το πρωί, λήφθηκε πληροφορία για δεύτερο τραυματισμένο πρόσωπο, που βρισκόταν σε δημόσιο ανοιχτό χώρο, επίσης στον Πρωταρά και που φερόταν να έχει στην κατοχή του μαχαίρι με ίχνη πιθανόν από αίμα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, που εντόπισαν άντρα ηλικίας 38 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Αφού το μαχαίρι παραλήφθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, ο 38χρονος μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, ο 38χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον 41χρονο και κατά τη διαφυγή του από τη σκηνή, μετά από πτώση του, να τραυματίστηκε στο πόδι. Εναντίον του 38χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top