Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό: Μπήκε σε αυλή οικίας για να διαφύγει και χτύπησε παιδάκι – Τραυματίστηκε Αστυνομικός

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό: Μπήκε σε αυλή οικίας για να διαφύγει και χτύπησε παιδάκι – Τραυματίστηκε Αστυνομικός

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό από μέλη της Ομάδας Ζ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια ελέγχων στην περιοχή Πολεμιδιών, μέλη της Αστυνομίας επιχείρησαν να ανακόψουν για έλεγχο 3 νεαρούς οι οποίοι οδηγούσαν μοτοσικλέτες οι οποίες δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής.

Νεαροί οι οποίοι βρίσκονταν σε πάρκο άρχισαν να ρίχνουν πέτρες κατά των μελών της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας Αστυνομικός στο πόδι.

Καταδιώχθηκε ένας από τους νεαρούς 20 ετών και στην προσπάθεια του να διαφύγει πεζός εισήλθε σε αυλή οικίας στο οποίο βρισκόταν παιδάκι 20 μηνών το οποίο έριξε στο έδαφος.

Πήδηξε στον χώρο στάθμευσης της οικίας όπου και τελικά έγινε κατορθωτή η σύλληψή του.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από την οποία εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο σακουλάκια με κάνναβη βάρους 7,5 γρ. καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Η υπόθεση διερευνάται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE