Βρετανία: Τρεις σοβαρά τραυματίες σε επεισόδιο σε σχολείο του Ντέβον - Συνελήφθη 16χρονος

Βρετανία: Τρεις σοβαρά τραυματίες σε επεισόδιο σε σχολείο του Ντέβον - Συνελήφθη 16χρονος

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση στο Τίβερτον του Ντέβον στη Βρετανία. Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/6) στο χώρο του Blundell’s School.

Τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δύο μαθητές, τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το BBC, ένα 16χρονο αγόρι συνελήφθη ως ύποπτο για τρεις κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σοβαρής σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Σε επιστολή που εστάλη στους γονείς των παιδιών του σχολείου αναφέρεται ότι πρόκειται για «μεμονωμένο περιστατικό». Παράλληλα, ο διευθυντής του σχολείου Bart Wielenga ενημέρωσε τους γονείς ότι θα υπάρχει αστυνομική παρουσία σε χώρους του σχολείου, για «κάποιο χρονικό διάστημα».

«Θέλω να διαβεβαιώσω την κοινότητα ότι δεν υπάρχει ευρύτερος κίνδυνος και δεν αναζητούμε κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό το θέμα» τόνισε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE