Βρετανία: Τρεις σοβαρά τραυματίες σε επεισόδιο σε σχολείο του Ντέβον - Συνελήφθη 16χρονος

Βρετανία: Τρεις σοβαρά τραυματίες σε επεισόδιο σε σχολείο του Ντέβον - Συνελήφθη 16χρονος

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση στο Τίβερτον του Ντέβον στη Βρετανία. Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/6) στο χώρο του Blundell’s School.

Τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δύο μαθητές, τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το BBC, ένα 16χρονο αγόρι συνελήφθη ως ύποπτο για τρεις κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σοβαρής σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Σε επιστολή που εστάλη στους γονείς των παιδιών του σχολείου αναφέρεται ότι πρόκειται για «μεμονωμένο περιστατικό». Παράλληλα, ο διευθυντής του σχολείου Bart Wielenga ενημέρωσε τους γονείς ότι θα υπάρχει αστυνομική παρουσία σε χώρους του σχολείου, για «κάποιο χρονικό διάστημα».

«Θέλω να διαβεβαιώσω την κοινότητα ότι δεν υπάρχει ευρύτερος κίνδυνος και δεν αναζητούμε κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό το θέμα» τόνισε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE