Βρετανία: Τρεις σοβαρά τραυματίες σε επεισόδιο σε σχολείο του Ντέβον - Συνελήφθη 16χρονος

Βρετανία: Τρεις σοβαρά τραυματίες σε επεισόδιο σε σχολείο του Ντέβον - Συνελήφθη 16χρονος

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από επίθεση στο Τίβερτον του Ντέβον στη Βρετανία. Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/6) στο χώρο του Blundell’s School.

Τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δύο μαθητές, τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το BBC, ένα 16χρονο αγόρι συνελήφθη ως ύποπτο για τρεις κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σοβαρής σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Σε επιστολή που εστάλη στους γονείς των παιδιών του σχολείου αναφέρεται ότι πρόκειται για «μεμονωμένο περιστατικό». Παράλληλα, ο διευθυντής του σχολείου Bart Wielenga ενημέρωσε τους γονείς ότι θα υπάρχει αστυνομική παρουσία σε χώρους του σχολείου, για «κάποιο χρονικό διάστημα».

«Θέλω να διαβεβαιώσω την κοινότητα ότι δεν υπάρχει ευρύτερος κίνδυνος και δεν αναζητούμε κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό το θέμα» τόνισε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE