Τάμτα: Πιστεύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι - «Μπορεί να είμαι κι εγώ, δεν ξέρεις ποτέ»

Τάμτα: Πιστεύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι - «Μπορεί να είμαι κι εγώ,  δεν ξέρεις ποτέ»

Για την περίοδο που ζούσε στη Γεωργία και την πεποίθησή της ότι υπάρχουν εξωγήινοι μίλησε η Τάμτα στο vidcast «Κρίμα» της youtuber, Zoe Pre, λέγοντας μάλιστα ότι μπορεί να είναι και εκείνη μια από αυτούς.

«Υπήρξε περίοδος στη Γεωργία, κάπου στις αρχές των 90s, μπορεί και τέλη 80s, που όλοι έβλεπαν ιπτάμενους δίσκους επάνω. Έβλεπες ομάδες ανθρώπων που κοιτούσαν ψηλά. Με είχε συγκλονίσει αυτό το πράγμα. Έβγαινα από το παράθυρο της κουζίνας στο roof του άλλο ορόφου. Ήθελα τόσο πολύ να δω. Είχα συγκλονιστεί κι είχα πολλή αγάπη για τον έξω κόσμο. Βγήκα από το παράθυρο και κοίταζα πάνω, μήπως με δουν εξωγήινοι και με πάρουν» είπε η Τάμτα.

«Γενικά με ενθουσιάζει πάρα πολύ αυτή η ιδέα. Πιστεύω ότι υπάρχουν και πολλοί μάλιστα. Αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Μπορεί να είμαι και εξωγήινος, δεν ξέρεις ποτέ» πρόσθεσε.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE