ΠΑΣΥΚΙ: Καταδικάζει τα ωράρια στα ΤΑΕΠ Πάφου και Π. Χρυσοχούς

ΠΑΣΥΚΙ: Καταδικάζει τα ωράρια στα ΤΑΕΠ Πάφου και Π. Χρυσοχούς

Βαρύτατες χαρακτηρίζει τις ευθύνες του εργοδότη για τα ωράρια των ιατρών στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομείων Πάφου και Πόλη Χρυσοχούς η ΠΑΣΥΚΙ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΚΙ καταδικάζει απερίφραστα την εργασία συναδέλφων ιατρών 36 (τρία 12ώρα σε σύστημα βάρδιας) σε διάστημα τριών ημερών (72ωρών) στο ΤΑΕΠ Πάφου και Πόλεως Χρυσοχούς.

Όπως αναφέρει η ΠΑΣΥΚΙ αυτό ξεπερνά κάθε όριο ασφάλειας και ποιότητας, προσθέτοντας πως οι ευθύνες του εργοδότη είναι βαρύτατες.

Παρόλο που ο ΟΚΥπΥ είχε την ευκαιρία να ενημερώσει ενδελεχώς για τη εν λόγω υπέρβαση τον ειδικό εμπειρογνώμονα κατά την επίσκεψη του στα ΤΑΕΠ δεν το έπραξε, καταλήγει η ΠΑΣΥΚΙ στην ανακοίνωση της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE