Κυβερνητικός ανασχηματισμός προσεχώς!

Κυβερνητικός ανασχηματισμός προσεχώς!

Σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχωρεί ο Νίκος Αναστασιάδης το Φθινόπωρο.

Ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, αναφέρουν ότι οι διαφοροποιήσεις που αφορούν τα στελέχη του Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη.

Η πληροφόρησή μας δεν είναι ξεκάθαρη σε ό,τι αφορά τα υπουργεία στα οποία θα έχουμε… αλλαγή φρουράς, ωστόσο, όλοι λίγο ή πολύ μπορούν να κάνουν τους υπολογισμούς τους.

Σε κάποια υπουργεία λίαν συντόμως θα αυξηθούν οι απαιτήσεις και ο Νίκος Αναστασιάδης δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη.

ToThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE