Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από διάσωση από την Πυροσβεστική

Όχημα κατέληξε σε χαντάκι – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από διάσωση από την Πυροσβεστική

Σε κλήση για διάσωση ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 04:59  τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν στην κλήση με όχημα και ομάδα διάσωσης του πυροσβεστικού σταθμού Ορόκλινης για τροχαία σύγκρουση παρά την έξοδο προς Αβδελερό του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας.

Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.

Δύο άτομα αποπαγιδεύτηκαν πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και με την βοήθεια των μελών της Π.Υ παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο για την μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE