Ήρθε στην Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του - Χειροπέδες σε 28χρονο

Ήρθε στην Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του - Χειροπέδες σε 28χρονο

Στον εντοπισμό και στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης βάρους 16 κιλών και στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Ο 28χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας προερχόμενος από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα λίγο μετά τις επτά χθες το απόγευμα.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ΥΚΑΝ Λεμεσού, για υπόθεση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε από Τελωνειακούς Λειτουργούς στις αποσκευές του, εντοπίστηκαν 15 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 16 κιλών και 12 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

*φωτογραφία αρχείου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE