Ελλάδα: Στο αυτόφωρο δασκάλα και οδηγός σχολικού για βιαιοπραγία σε βάρος μαθητή

Ελλάδα: Στο αυτόφωρο δασκάλα και οδηγός σχολικού για βιαιοπραγία σε βάρος μαθητή

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν ένας 57χρονος οδηγός σχολικού και μία 36χρονη δασκάλα ιδιωτικού σχολείου στην Χαλκίδα, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους μητέρα ενός 12χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με το eviathema, ο ανήλικος αποκάλυψε στη μητέρα του πως ο 57χρονος οδηγός του τράβηξε το αυτί, ενώ η δασκάλα του τον απείλησε, με τον λόγο να παραμένει άγνωστος.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τους, με τον 57χρονο να κατηγορείται για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και η δασκάλα για απειλή.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία τους άσκησε τις σχετικές διώξεις και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι, με την υπόθεση να παραπέμπεται σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE