Έκρηξη βόμβας σε είσοδο οικίας – Ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού

Έκρηξη βόμβας σε είσοδο οικίας – Ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:20 το πρωί σε είσοδο οικίας στο Τερσεφάνου.

Τη σκηνή επισκέφθηκε κλιμάκιο πυροτεχνουργών, του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου για διερεύνηση της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως «φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος η οποία πυροδοτήθηκε με βραδύκαυστο»

Από την έκρηξη προκλήθηκε ζημιά στην κεντρική είσοδο της οικίας, και σε εσωτερική επίπλωση του σπιτιού.

Από την έκρηξη, δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Η Ιδιοκτήτρια της οικίας δεν υποψιάζεται κανένα με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE