Οδηγοί προσοχή! Έκλεισε λωρίδα στο δρόμο Τροόδους – Λευκωσίας λόγω βλάβης σε λεωφορείο

Οδηγοί προσοχή! Έκλεισε λωρίδα στο δρόμο Τροόδους – Λευκωσίας λόγω βλάβης σε λεωφορείο

Λεωφορείο παρουσίασε μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε στον Κουτραφά, με αποτέλεσμα να κλείσει η λωρίδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο δρόμο Τροόδους - Λευκωσίας στο ύψος Κουτραφά, υπάρχει ακινητοποιημένο λεωφορείο λόγω μηχανικής βλάβης και η λωρίδα προς Λευκωσία έχει κλείσει.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE