Ελλάδα: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος στην Ομόνοια – Πώς τον παγίδευσε η ανήλικη

Ελλάδα: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος στην Ομόνοια – Πώς τον παγίδευσε η ανήλικη

Στην σύλληψη ενός 63χρονου ημεδαπού που κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (10-6-2023), στην Ομόνοια, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Όπως έγινε γνωστό ο 63χρονος φέρεται να κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης Ελληνίδας λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΠΗΓΗ: ertnews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE