ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγέλλει ρητορική μίσους η Accept - «Απειλούν να μας σκοτώσουν και να μας κάνουν σαπούνια»

Καταγγέλλει ρητορική μίσους η Accept - «Απειλούν να μας σκοτώσουν και να μας κάνουν σαπούνια»

Μηνύματα μίσους, κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, δημοσιοποίησε η Accept σε ανάρτησή της στο Facebook, σημειώνοντας ότι «αυτά είναι τα αποτελέσματα των fake news και της ρητορικής μίσους πολιτικών και δημοσίων προσώπων».

Αυτούσια η ανάρτηση της Accept 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Fake News και της ρητορικής μίσους πολιτικών και δημοσίων προσώπων. Τα πιο κάτω σχόλια έγιναν μόνο τις τελευταίες 2 βδομάδες σε online post ειδησιογραφικών πρακτορείων και στα δημόσια post του Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Μαζέψαμε μόνο λίγα σχόλια που απειλούν στο να μας σκοτώσουν, να μας κάνουν σαπούνια, να μας πυροβολήσουν, να μας ψεκάσουν, να μας πατήσουν με οχήματα, μας αναθεματίζουν, μας εύχονται θάνατο, δημιουργούν ομάδα Ω για να μας εξαλείψουν, κλπ.

Αφήσαμε πίσω τα χιλιάδες comments εξευτελισμού περί ανωμαλίας, παραφύσιν, αηδίας, κλπ.

Ένα και μόνο δημόσιο πρόσωπο μπορεί να ξεσηκώσει απίστευτο μίσος και υποκίνηση σε βία. Κάπως έτσι κι ένα άτομο και μόνο (ο Χίτλερ) έκανε εκατομμύρια κόσμου να μισούν και να σκοτώνουν χωρίς οίκτο χιλιάδες άτομα.

Εφιστούμε την προσοχή στην Αστυνομία Κύπρου, στον Γενικό Εισαγγελέα και στην Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων-Cyprus Ombudsman! Απαιτούμε δημόσιες τοποθετήσεις πριν θρηνήσουμε θύματα.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι ανεξέλεκτη.

Ταυτόχρονα, προτρέπουμε τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και τους συμμάχους μας όποτε εντοπίζουν σχόλια μίσους και απειλών να τα καταγγέλουν στη Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

Email: [email protected]

Web page: cyberalert.cy όπου υπάρχει πλαίσιο υποβολής παραπόνων

Τέλος, ενημερώνουμε την πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα κάνουμε πίσω σε κάθε απειλή. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτονόητα (για τους ετεροφυλόφιλους) ανθρώπινα δικαίωματα, όσο κι αν το μίσος αυξηθεί με την ανοχή των Αρχών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top