Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν παρασημοφόρησε Ρώσους στρατιώτες που τραυματίστηκαν στο μέτωπο -Βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν παρασημοφόρησε Ρώσους στρατιώτες που τραυματίστηκαν στο μέτωπο -Βίντεο

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επισκέφθηκε σήμερα το στρατιωτικό νοσοκομείο Βισνέφσκι στο Κρασνογκόρσκ, στα περίχωρα της Μόσχας, όπου συνάντησε στρατιώτες που τραυματίστηκαν στη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ανήμερα της εθνικής επετείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου παρασημοφόρησε τραυματισμένους στρατιώτες, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Λιγοστές είναι οι φορές που ο πρόεδρος της Ρωσίας βρέθηκε κοντά σε στρατιώτες που επέστρεψαν από το μέτωπο της Ουκρανίας. Μια από αυτές ήταν την Πρωτοχρονιά και άλλη μια τον Μάιο του 2022, όταν είχε επισκεφθεί νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE