Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν παρασημοφόρησε Ρώσους στρατιώτες που τραυματίστηκαν στο μέτωπο -Βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν παρασημοφόρησε Ρώσους στρατιώτες που τραυματίστηκαν στο μέτωπο -Βίντεο

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επισκέφθηκε σήμερα το στρατιωτικό νοσοκομείο Βισνέφσκι στο Κρασνογκόρσκ, στα περίχωρα της Μόσχας, όπου συνάντησε στρατιώτες που τραυματίστηκαν στη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ανήμερα της εθνικής επετείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου παρασημοφόρησε τραυματισμένους στρατιώτες, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Λιγοστές είναι οι φορές που ο πρόεδρος της Ρωσίας βρέθηκε κοντά σε στρατιώτες που επέστρεψαν από το μέτωπο της Ουκρανίας. Μια από αυτές ήταν την Πρωτοχρονιά και άλλη μια τον Μάιο του 2022, όταν είχε επισκεφθεί νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE