Άγρια καταδίωξη: Έριξαν πυροβολισμούς στα ελαστικά οχήματος για να το ακινητοποιήσουν - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Άγρια καταδίωξη: Έριξαν πυροβολισμούς στα ελαστικά οχήματος για να το ακινητοποιήσουν - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κ.ά., τα οποία διαπράχθηκαν στις 6/6/2023 στην επαρχία Πάφου, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων.

Πρόκειται για 20χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με την υπό αναφορά υπόθεση, καθώς επίσης και 24χρονο.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε χθες το απόγευμα συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε αυτοκίνητο με οδηγό τον 20χρονο και συνοδηγό τον 24χρονο.

Στη θέα των μελών της Αστυνομίας, ο 20χρονος οδηγός κινήθηκε με όπισθεν ταχύτητα, χτύπησε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ από το οδήγημά του, κινδύνεψε να παρασυρθεί και μέλος της ομάδας Ζ.

Για ακινητοποίηση του οχήματος ρίφθηκαν πυροβολισμοί στα ελαστικά του, όπου επιτεύχθηκε η ακινητοποίηση του, με αποτέλεσμα ο 20χρονος να συλληφθεί βάσει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, ενώ ο 24χρονος για αυτόφωρα αδικήματα.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 20χρονο στην κατοχή του εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, δύο γραμμάρια κάνναβης, ένα γραμμάριο άσπρης κρυσταλλικής ουσίας (μεθαμφεταμίνη), 1.5 γραμμάριο κοκαΐνης, καθώς επίσης και ποσότητα χρυσαφικών.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 20χρονου, βάσει γραπτής συγκατάθεσης του, κατά την οποία ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 207 γραμμαρίων περίπου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, αριθμός πιστωτικών καρτών, καθώς επίσης και μέρος πυροβόλου όπλου (κομμένη κάνη κυνηγετικού όπλου).

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ, ΥΚΑΝ και Τροχαία Πάφου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE