ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Ευλογημένο το γαμήσι εντός γάμου λέει ο Μόρφου αλλά ο Τέως Κιτίου τείνει να διαφωνήσει

Ευλογημένο το γαμήσι εντός γάμου λέει ο Μόρφου αλλά ο Τέως Κιτίου τείνει να διαφωνήσει

“Έχετε προσέξει ότι εκείνοι που ανακατεύονται στα σεξουαλικά των άλλων ανθρώπων είναι συνήθως αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα;” έγραφα στη στήλη πριν από λίγες μέρες σχετικά με τις αντιδράσεις για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και πριν αλέκτωρ λαλήσει... βγήκε ο Μόρφου να με επιβεβαιώσει δίνοντας ένα ολοκαίνουργιο νόημα στη φράση “πανηγυρική θεία λειτουργία”. Με έμφαση στο πανηγύρι.

 Ο ιερωμένος πίσω από τις τεράστιες επιτυχίες “Όταν η Έγκυος Κάνει Πρωκτικό Σεξ το Παιδί Βγαίνει Γκέι” και “Ο Αστερίξ Προέβλεψε την Πανδημία” ξαναχτύπησε, κι αυτή τη φορά ίσως να ξεπέρασε εαυτόν - μαζί και κάθε γνωστό και άγνωστο όριο που έχει θέσει η Εκκλησία- μιλώντας απροκάλυπτα για... γαμήσια. Ναι, ούτε για “σεξ”, “συνουσία”, “γενετήσια πράξη” ή οποιονδήποτε άλλο λόγιο όρο χρησιμοποιούν οι ιερείς για να περιγράψουν κάτι για το οποίο οι περισσότεροι απ’ αυτούς αγνοούν αλλά αγνό, ξεκάθαρο, ανόθευτο και ευλογημένο ΓΑΜΗΣΙ όπως ακούγεται στο παρακάτω βίντεο:

ΟΚ, δεκτό ότι το να μιλάει ένας Μητροπολίτης για σεξ, δηλαδή για κάτι που δεν δύναται να γνωρίζει από εχμ.. πρώτο χέρι (βασικά από κανένα χέρι, γιατί απαγορεύεται και ο αυνανισμός) λόγω υποχρεωτικής αγαμίας, είναι κάπως σουρεάλ και αλλόκοτο. Θα μου πείτε εδώ επί... Αναστασιάδη συστάθηκε η Αρχή κατά της Διαφθοράς, επί Αναστασιάδη μαλάκα μου, στα κηρύγματα ανέραστων κληρικών για το σεξ θα κολλήσουμε; Πάντως το βίντεο, που σημειώστε είναι το κοντινότερο που έχει φτάσει Κύπριος παπάς σε sex tape, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο τάιμινγκ καθώς έσκασε χθες μόλις μια μέρα πριν τη σημερινή, μαραθώνια, συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου με κυρίαρχο θέμα τον τέως Κιτίου, τον Μητροπολίτη που, δεν πρέπει να ξεχνάμε όσο κι αν πασχίζουν μερικοί, καταδικάστηκε πρόσφατα σε ποινή-χάδι 12 μηνών με αναστολή. Γιατί μπορεί ο Μόρφου να θεωρεί ευλογημένο το γαμήσι εντός γάμου, ο Χρυσόστομος όμως τείνει να διαφωνήσει - μπορεί ο κανονισμός να του απαγορεύει το σεξ, το κανονάκι του όμως;

Ο Τέως Κιτίου τέθηκε σε αργία λες και είναι πολυκατάστημα μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που σημαίνει ότι διατηρεί τον τίτλο του Μητροπολίτη, θα λαμβάνει το 50% του μισθού(!) του αλλά χάνει αυτοκίνητο, οδηγό και το δικαίωμα να μένει στη Μητρόπολη (στο σβέρκο της οποίας κατσικώθηκε από τότε που χειροτονήθηκε και δεν λέει να φύγει - ο νυν να φανταστείτε μένει σε βοηθητικό οίκημα). Για καθαίρεση ούτε λόγος, ακόμα τουλάχιστον, η αργία ήταν η μόνη λύση ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα χωρίς ουσιαστικά η Ιερά Σύνοδος να τιμωρήσει τον καταδικασμένο ιερέα-σεξουαλικό θηρευτή. Η απόφαση ανακοινώθηκε σεμνά και ταπεινά χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς τον οποιονδήποτε σχολιασμό, χωρίς να ψελλίσει κάποιος έστω ένα  “ντρεπόμαστε”, “ζοφερή μέρα για την Εκκλησία”, κάτι τέλος πάντων που να δείξει ότι αισθάνονται άσχημα για την όλη υπόθεση.

Αντίθετα έβγαλαν όλο τους το μένος τους πάνω στους ΛΟΑΤΚΙ και το Pride σχολιάζοντας πως “η παρουσίαση παραποιημένων εικόνων της Θεοτόκου και Αγίων και οι φωτογραφίες ηρώων του ελληνικού έθνους κατά τη διάρκεια της παρέλασης υπερηφάνειας δείχνουν μέγιστη ασέβεια προς τα ιερά και τα όσιά μας και συνιστούν ύβριν προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια” ενώ κάλεσαν τον λαό «να επιδείξει την αποστροφή του προς τέτοιες καταστάσεις, μένοντας πιστός στα όσα παραλάβαμε από τους προγόνους μας».

Εδώ είδαν “ασέβεια”, “ύβρη” και “αποστροφή” και όχι στις πράξεις ενός ΚΑΤΑΘΙΚΑΣΘΕΝΤΑ για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ενός φτωχού 16χρονου κοριτσιού που θρηνούσε τον πατέρα του. Αν και ιερείς έχουν σοβαρό θέμα με την ιεράρχηση...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top