Σειρά εκρήξεων: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας – Σε ποια περιοχή θα συμβούν και ποιος ο λόγος

Σειρά εκρήξεων: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας – Σε ποια περιοχή θα συμβούν και ποιος ο λόγος

Η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει το κοινό ότι σήμερα Κυριακή, 18 Ιουνίου, 2023, μεταξύ των ωρών 8.00π.μ. και 2.00μ.μ., στο πεδίο βολής στον Αναλυόντα, επαρχία Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθεί από τον Κλάδο Πυροτεχνουργών, του Αρχηγείου Αστυνομίας, καταστροφή μεγάλης ποσότητας κροτίδων και πυροτεχνημάτων.

Τα υλικά ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της καταστροφής των υλικών αυτών αναμένεται να ακουστούν μεμονωμένες εκρήξεις και σειρές εκρήξεων.

Στην περιοχή θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας. Ως εκ τούτου, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για το κοινό.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE