«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

Με κύριο σύνθημα «Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» μέλη του συνδέσμου «Χωρίς ταυτότητα» πραγματοποίησαν χθες Σάββατο 17/6 το απόγευμα διαμαρτυρία έξω από την Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας, γράφει στο κύριο θέμα της η εφημερίδα Ντιαλόγκ.

Γονείς, παιδιά και συγγενείς πραγματοποίησαν πορεία από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας στη Βουλή με την συνοδεία Αστυνομίας της Δημοκρατίας και έδωσαν μηνύματα προς την Κυβέρνηση και την ΕΕ, προσθέτει.

Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν επίσης ως σύνθημα «Ο έρωτας δεν έχει σύνορα» και «Είμαι Κύπριος αλλά χωρίς ταυτότητα». Εκπρόσωπος του συνδέσμου που διοργάνωσε την διαμαρτυρία ανέγνωσε ανακοίνωση σε τρεις γλώσσες κάνοντας λόγο για «συστηματικό διαχωρισμό» των παιδιών υπηκόων της ΚΔ και για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE