«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

Με κύριο σύνθημα «Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» μέλη του συνδέσμου «Χωρίς ταυτότητα» πραγματοποίησαν χθες Σάββατο 17/6 το απόγευμα διαμαρτυρία έξω από την Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας, γράφει στο κύριο θέμα της η εφημερίδα Ντιαλόγκ.

Γονείς, παιδιά και συγγενείς πραγματοποίησαν πορεία από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας στη Βουλή με την συνοδεία Αστυνομίας της Δημοκρατίας και έδωσαν μηνύματα προς την Κυβέρνηση και την ΕΕ, προσθέτει.

Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν επίσης ως σύνθημα «Ο έρωτας δεν έχει σύνορα» και «Είμαι Κύπριος αλλά χωρίς ταυτότητα». Εκπρόσωπος του συνδέσμου που διοργάνωσε την διαμαρτυρία ανέγνωσε ανακοίνωση σε τρεις γλώσσες κάνοντας λόγο για «συστηματικό διαχωρισμό» των παιδιών υπηκόων της ΚΔ και για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE