Μήνυμα Ζελένσκι για Γιορτή του Πατέρα: «Ελπίζω κάθε ένας στην πρώτη γραμμή να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι» - Βίντεο

Μήνυμα Ζελένσκι για Γιορτή του Πατέρα: «Ελπίζω κάθε ένας στην πρώτη γραμμή να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι» - Βίντεο

Όλους τους «δυνατούς και θαρραλέους» στρατιώτες που πολεμούν τη ρωσική εισβολή, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν όλοι να επιστρέψουν από το μέτωπο μια μέρα, ευχαρίστησε σήμερα, Ημέρα του Πατέρα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Ευχαριστώ κάθε Ουκρανό πατέρα, σε κάθε Ουκρανική οικογένεια για τους δυνατούς και θαρραλέους στρατιώτες σας που υπερασπίστηκαν την ανεξαρτησία της Ουκρανίας και αγωνίστηκαν για τη ζωή της Ουκρανίας!», έγραψε ο Ζελένσκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσίευσε ένα βίντεο που έφτιαξε η United24, μια πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων για τον πόλεμο που δημιούργησε η ουκρανική κυβέρνηση, και δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να επιστρέφουν στα σπίτια τους και να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους.

«Ελπίζω οι πατέρες σας να έχουν μια μακρά και υγιή ζωή. Και ότι κάθε πατέρας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή θα μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι», πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Η Ρωσία εξαπέλυσε εισβολή στη γειτονική της Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022. Σύμφωνα με δυτικούς υπολογισμούς, ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών είναι περίπου 150.000 και από τις δύο πλευρές.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE