Έγινε κι αυτό στη Ζάκυνθο - Άνδρας έδεσε κατσίκα στο αυτοκίνητο και την έσερνε - Θα πληρώσει «βαρύ» πρόστιμο

Έγινε κι αυτό στη Ζάκυνθο - Άνδρας έδεσε κατσίκα στο αυτοκίνητο και την έσερνε - Θα πληρώσει «βαρύ» πρόστιμο

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 63χρονο που έδεσε και έσυρε μία κατσίκα από το αυτοκίνητό του. Παράλληλα, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Ο δράστης της αποτρόπαιης κακοποίησης του ζώου είναι ένας 63χρονος από τη Ζάκυνθο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό βγήκε στο φως μετά από καταγγελία φιλοζωικών οργανώσεων αλλά και μετά το βίντεο που τράβηξε τουρίστας, το οποίο ανάρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύντομα οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της κακοποίησης του ζώου.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μουζακί. Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE