Άλλες δύο συλλήψεις για την κομπίνα με τις πλαστές άδειες παραμονής - Ανάμεσά τους και 65χρονη πιστοποιούσα υπάλληλος

Άλλες δύο συλλήψεις για την κομπίνα με τις πλαστές άδειες παραμονής - Ανάμεσά τους και 65χρονη πιστοποιούσα υπάλληλος

 

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε σήμερα (18/6) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης άδειας παραμονής στην Κύπρο, με πλαστά έγγραφα.

Πρόκειται για 65χρονη, η οποία φαίνεται να είναι πιστοποιών υπάλληλος, και 41χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι νέες συλλήψεις ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των συλλήψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, στις εννιά, καθώς την περασμένη Παρασκευή, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άλλων εφτά προσώπων, τα οποία τελούν υπό οκταήμερη κράτηση.

Εναντίον των συλληφθέντων διερευνώνται μεταξύ άλλων αδικήματα όπως συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς καταδολίευση, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και αδικήματα διαφθοράς, δεκασμού δημόσιου λειτουργού, κατάχρησης εξουσίας και παραμέλησης υπηρεσιακού καθήκοντος.

Οι δύο νέοι συλληφθέντες αναμένεται αύριο Δευτέρα (19/6) να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE