Ετοιμάζονται για τη διαμαρτυρία οι αγρότες – Οδεύουν προς το Προεδρικό κορνάροντας – Δείτε φωτογραφίες

Ετοιμάζονται για τη διαμαρτυρία οι αγρότες – Οδεύουν προς το Προεδρικό κορνάροντας – Δείτε φωτογραφίες

Πήραν το δρόμο για το Προεδρικό οι αγρότες, για τη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Υπενθυμίζεται ότι, ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των αγροτών με σκοπό τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία του κοινού, η Αστυνομία ενημερώνει ότι:

Στους δρόμους, στους οποίους θα διακινηθεί η πορεία με τα τρακτέρ, θα υπάρχει αστυνομική συνοδεία για διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρξουν αποκοπές δρόμων.

Στη συνέχεια, θα διακινηθούν στη λεωφόρο Αθαλάσσας, μέχρι τη λεωφόρο Στροβόλου και ακολούθως, θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς το Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια, από τα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης των λεωφόρων Δημοσθένη Σεβέρη με Γρίβα Διγενή, θα περάσουν μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών, την Ελληνική Πρεσβεία και θα καταλήξουν στη λεωφόρο Βύρωνος μπροστά από το "Σπίτι της Ευρώπης".

Κατά τη συγκέντρωσή τους έξω από το «Σπίτι της Ευρώπης», η λεωφόρος Βύρωνος θα είναι πλήρως αποκομμένη για την τροχαία κίνηση.

Ως εκ των πιο πάνω, προτρέπεται το κοινό να ακολουθεί τις υποδείξεις της Αστυνομίας για αποτροπή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.