Άφαντος ο δράστης της ληστείας στο κατάστημα οπτικών - Ψάχνουν τα ίχνη του οι Αρχές

Άφαντος ο δράστης της ληστείας στο κατάστημα οπτικών - Ψάχνουν τα ίχνη του οι Αρχές

Άφαντος παραμένει ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε χτες ξημερώματα της Κυριακής σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Ο δράστης φέρεται να επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 27χρονο που είχε σπεύσει με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος οπτικών, στην περιοχή με στόχο να τον ανακόψει.    

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η Αστυνομία προτρέπει τους πολίτες που είναι θύματα παρόμοιων καταστάσεων να μην δρουν από μόνοι τους, αλλά να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία. 

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε πως η Αστυνομία Πάφου συνέλλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα αποσταλούν σε εργαστήρια για επιστημονικές εξετάσεις. 

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις στην γύρω περιοχή και αναζητεί μαρτυρία που θα την οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, η αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξη καταστήματος και κλοπής, ληστείας, σοβαρής μορφής τραυματισμού και μαχαιροφορίας, αδικήματα που  διαπράχθηκαν λίγο πριν τις 5.00  τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κατά την ληστεία  κλάπηκαν 100 ζεύγη γυαλιών, ενώ κάποια από αυτά εντοπίστηκαν στη σκηνή αλλά και σε σημείο που φέρεται να κρυβόταν ο δράστης, όπου εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ηλικίας 56 ετών και φιλικό του πρόσωπο 27 χρονών.

Κατά την συμπλοκή ο δράστης τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στον δεξιό καρπό τον 27χρονο ο οποίος αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Πάφου  όπου του έγιναν έξι συρραφές έλαβε εξιτήριο. 

Ο ιδιοκτήτης και ο 27χρονος είχαν σπεύσει στην περιοχή μόλις έλαβαν ειδοποίηση από τα συστήματα ασφαλείας που είναι εγκατεστημένα στο κατάστημα οπτικών. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE