Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Χώρισαν ξανά και το αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Χώρισαν ξανά και το αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας

Στο «Πρωινό» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη.

Όπως ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, που εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Βαρβάρας Κίρκη, το δικαστήριο θα συνεχιστεί κανονικά.

Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη μετά την επανασύνδεσή τους, ξαναχώρισαν.

«Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη και έχει περάσει από σαράντα κύματα. Στην αρχή υπήρχε μια οξύτητα στις σχέσεις μεταξύ του κυρίου Αδαμαντίδη, τον οποίο εκπροσωπώ και της κυρίας Κίρκη. Μετά από λίγο τα βρήκαν μεταξύ τους, ήταν πάλι μαζί και είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας λέω, έχω χάσει και εγώ το μέτρημα, έχω χαθεί και εγώ στη μετάφραση. Από ότι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί, όμως αύριο είναι αδύνατον για τον ίδιο λόγο που δε μπορώ να είμαι στην υπόθεση της κυρίας Πισπιρίγκου, να μπορέσω να εκπροσωπήσω και τον κύριο Αδαμαντίδη» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

ΠΗΓΗ: Fthis.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE