Βουλευτικές Εκλογές Ελλάδα: Σε αυτές τις πόλεις θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα στην Κύπρο

Βουλευτικές Εκλογές Ελλάδα: Σε αυτές τις πόλεις θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα στην Κύπρο

Στην Κυπριακή Δημοκρατία η ψηφοφορία για τις βουλευτικές εκλογές της Ελλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου, από τις 07:00 μέχρι τις 19:00 τοπική ώρα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο, γνωστοποίησε η Ελληνική Πρεσβεία.

Στη Λευκωσία η ψηφοφορία θα γίνει στο Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Α ', στη Λεμεσό στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, στη Λάρνακα στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας και στην Πάφο στο Α' Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ'.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι εκλογείς που διαμένουν στην Κυπριακή Δημοκρατία και είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού.

Η Ελληνική Πρεσβεία γνωστοποίησε επίσης τους συνδυασμούς και τα ονόματα των υποψηφίων που ανακηρύχθηκαν από το ΑΙ Τμήμα του Αρείου Πάγου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE