Ομόφωνο «Όχι» Δήμου Αραδίππου στο εργοστάσιο ασφαλτικού στην Κόσιη

Ομόφωνο «Όχι» Δήμου Αραδίππου στο εργοστάσιο ασφαλτικού στην Κόσιη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αραδίππου αντιδρά ομόφωνα στην κατασκευή Μονάδας Παραγωγής και Ανακύκλωσης Ασφαλτικού Σκυροδέματος στην περιοχή της Κόσιης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συβμούλιο σε συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου, συζήτησε αναλυτικά το θέμα της κατασκευής Μονάδας Παραγωγής και Ανακύκλωσης Ασφαλτικού Σκυροδέματος στην περιοχή της Κόσιης. Το Σώμα κατέληξε στην ίδια απόφαση που είχε ληφθεί και κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2021, δηλαδή, την αντίδραση στο προωθούμενο κυβερνητικό σχέδιο, αφού υποστηρίζει πως η Μονάδα θα επιβαρύνει σημαντικά μία ήδη επιβαρυμένη περιοχή».

Ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης «ανέπτυξε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα και ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με Δημάρχους της επαρχίας Λάρνακας, στη βάση της ανάπτυξης κοινής στρατηγικής αντίδρασης απέναντι στο κυβερνητικό σχέδιο. Με στόχο την κοινή στρατηγική αντίδρασης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των Δημάρχων της επαρχίας Λάρνακας στα τέλη Ιουνίου».

Ο κ Ευαγγελίδης ανέφερε ακόμα ότι «θα προχωρήσουμε με δυναμικά μέτρα αντίδρασης για την μη ανάπτυξη της συγκεκριμένης μονάδας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE