Έγκλημα στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Έγκλημα στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε πριν από λίγο στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Αλυκές στην Κω. 

Ο Μπαγκλαντεσιανός έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, καθώς πριν εντοπιστεί η σορός της Αναστάζια του είχε ασκηθεί δίωξη για αρπαγή, την οποία ο ίδιος είχε αρνηθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE