Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2023 – Το «μυστικό» στα πιάτα του

Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2023 – Το «μυστικό» στα πιάτα του

Στη Βαλένθια της Ισπανίας πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος θεσμός World’s 50 Best Restaurants και το μαγαζί Central που βρίσκεται στη Λίμα του Περού, αναδείχθηκε ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2023.

Σύμφωνα με το Forbes, η επιχείρηση έλαβε και τον τίτλο του Καλύτερου Εστιατορίου στη Νότια Αμερική. Με βάση τους διοργανωτές, το «μυστικό» της επιτυχίες του μαγαζιού, είναι πως κάθε πιάτο περιέχει πρώτες ύλες από διαφορετικό υψόμετρο της χώρας.

Εδώ και 15 χρόνια, το εστιατόριο σερβίρει κορυφαία γαστρονομικά πιάτα φτιαγμένα με περουβιανά υλικά και τεχνικές. «Σερβίρει φαγητό από 15 διαφορετικά περουβιανά οικοσυστήματα, κατηγοριοποιημένα ανά υψόμετρο», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Επίσης, έπλεξαν το εγκώμιο των σεφ Virgilio Martinez και Pia Pelon που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία του Central και κινούν τα νήματα της επιχείρησης.

«Είναι μια ωδή στο Περού, με ένα μενού που γιορτάζει τη μοναδική βιοποικιλότητα των γηγενών συστατικών της χώρας μαζί με τις παραδόσεις και την ιστορία της, ενώ υπερασπίζεται τη βιωσιμότητα», ανέφεραν οι διοργανωτές του World’s 50 Best Restaurants, χαρίζοντας το βραβείο για το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2023.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE