Έκλεψαν όχημα και μετά από λίγη ώρα το «πυρπόλησαν» - Προκλήθηκαν ζημιές στη θέση του οδηγού

Έκλεψαν όχημα και μετά από λίγη ώρα το «πυρπόλησαν» - Προκλήθηκαν ζημιές στη θέση του οδηγού

Υπόθεση κλοπής οχήματος και πρόκλησης φωτιάς σ’ αυτό διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες στις 22:40 δόθηκε πληροφορία ότι στον δρόμο Κουγιούκα προς Σίμου ένα αυτοκίνητο φλεγόταν.

Στην σκηνή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και με την βοήθεια των πολιτών που βρίσκονταν στο μέρος η φωτιά κατασβέστηκε.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στη θέση του οδηγού. Όπως διαπιστώθηκε το εν λόγω αυτοκίνητο είχε κλαπεί λίγη ώρα προηγουμένως και συγκεκριμένα στις 21:00 από την Πάφο.

Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι πρόσωπο μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Ταυτόχρονα με την εκδήλωση της φωτιάς, είπε ο κ. Νικολάου, ο ιδιοκτήτης του οχήματος υπέβαλε και το παράπονο του στην Αστυνομία Πάφου.

*Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE