Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοράκου

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοράκου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε περιοχή της κοινότητας Κοράκου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 9:40.

«Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 09:50 προτού επεκταθεί», αναφέρεται.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα, 5 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 1 πυροσβεστικό όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοράκου με 2 άτομα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.