Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης ξαναχτυπούν - Κατεβαίνουν» στις εκλογές και ραπάρουν υπό τους ήχους του Snoop Dogg

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης ξαναχτυπούν - Κατεβαίνουν» στις εκλογές και ραπάρουν υπό τους ήχους του Snoop Dogg

Μετά τη «Μελιτζάνα από αλάνα», όταν οι διάσημες πια κρητικές γιαγιάδες έγιναν trappers, οι δημοφιλείς ηλικιωμένες κυρίες επιστρέφουν με ένα βίντεο πραγματικό έπος.

Ανακοινώνουν την κάθοδό τους στις εκλογές. Στόχος τους, όπως λένε στο απολαυστικό οπτικό υλικό, η Βουλή, ακόμη και η κυβέρνηση. Τα ανακοίνωσαν όλα αυτά μέσω του νέου βίντεο, με επιρροές από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τα TikTok των πολιτικών αρχηγών.

Δείτε βίντεο:

Μάλιστα, δεν ξεχνούν να υποσχεθούν μεταξύ άλλων τρέντι σεμεδάκια, τίποτα στον ΦΠΑ «τον μάπα», ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα προκαλέσουν πανικό στον Τσίπρα, θα πουν άντε γεια στα market pass του Μητσοτάκη και σε Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα θα δώσουν μια τουλούμπα.

Η προεκλογική τους εκστρατεία ξεκίνησε και guess who’s back, όπως λένε χαρακτηριστικά οι ίδιες, που δεν διστάζουν να ραπάρουν.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE