ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένος υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο νερό – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ηλικιωμένος υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο νερό – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σε πολύ σοβαρό περιστατικό ανταποκρίθηκαν σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου, οι ναυαγοσώστες Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανάρτηση τους, γύρω στις 8.30 το πρωί 70χρονος άντρας υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο νερό οι ναυαγοσώστες μας άμεσα εντόπισαν το σοβαρό περιστατικό και ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στο ατυχές συμβάν με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που διαθέτουν και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις ικανότητες τους κατάφεραν να επαναφέρουν πίσω στη ζωή τον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος να σημειωθεί ότι όταν εντοπίστηκε δεν είχε ούτε αναπνοή ούτε καρδιακό παλμό.

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση: «ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτόν και στην οικογένεια του.

«Συγχαρητήρια στους ναυαγοσώστες μας που χειρίστηκαν άψογα και με ακρίβεια το ατυχές περιστατικό και εάν μεγάλο μπράβο στην Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού», αναφέρει καταληκτικά η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

\

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top