Άγριο ζώο στην Αυστραλία δάγκωσε λουόμενη σε παραλία στα οπίσθια - «Μην τρέχετε» (Βίντεο)

Άγριο ζώο στην Αυστραλία δάγκωσε λουόμενη σε παραλία στα οπίσθια - «Μην τρέχετε» (Βίντεο)

Πληθαίνουν οι επιθέσεις από ντίνγκο, ένα είδος άγριου σαρκοφάγου σκύλου που εμφανίζεται στην Αυστραλία, καθώς μετά την επίθεση σε βάρος ενός 10χρονου στο νησί Fraser, την ώρα που ο ανήλικος περπατούσε αμέριμνος στην παραλία, ακόμα μία επίθεση, η δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες έλαβε χώρα σε παραλία στο K’gari.

Όπως δείχνει βίντεο που τραβήχτηκε από λουόμενο, το άγριο θηλαστικό κάνει την εμφάνισή του στην παραλία, περνά ανάμεσα από τουρίστες και δαγκώνει μία λουόμενη στα οπίσθια, την ώρα που εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία.

Μόλις η τουρίστρια αντιλαμβάνεται πως το ζώο της επιτίθεται σηκώνεται απότομα και τότε το ντίνγκο τη δαγκώνει ξανά. Η γυναίκα τρέπεται σε φυγή, ενώ ένας πιο ψύχραιμος λουόμενος που βρισκόταν δίπλα της ακούγεται να της λέει να μην τρέχει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές έχουν προειδοποίησει τους τουρίστες και τους ντόπιους επισκέπτες να είναι σε εγρήγορση για τυχόν επθέσεις απο ντίγκο, ενώ κάποιες μέρες πριν, έκαναν ευθανασία σε ένα ντίνγκο, έπειτα από συνεχόμενες επιθέσεις του, μεταξύ αυτών σε έναν 7χρονο και σε μια 42χρονη.

Δείτε βίντεο εδώ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE