ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκρηξη βόμβας σε σύλλογο: Βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη - Αισιόδοξοι οι ανακριτές

Έκρηξη βόμβας σε σύλλογο: Βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη - Αισιόδοξοι οι ανακριτές

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό του δράστη της βομβιστικής επίθεσης εναντίον του οικήματος του συνδέσμου φιλάθλων της Ομόνοιας, στον σύλλογο «Πρόοδος», στον Άγιο Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής. Αν και φορούσε κουκούλα και δεν είναι εύκολη η αναγνώριση του, οι ανακριτές παρουσιάζονται αισιόδοξοι, ότι θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν εικόνες και από άλλα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, ενώ εξετάζονται διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τη σκηνή. Συνεχίζεται επίσης η λήψη καταθέσεων και έχουν κληθεί αρκετά άτομα για ανάκριση. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, ούτε οι διαχειριστές του χώρου εξέφρασαν οποιαδήποτε υποψία εναντίον οποιουδήποτε.

Η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σύλλογο, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top