Έκρηξη βόμβας σε σύλλογο: Βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη - Αισιόδοξοι οι ανακριτές

Έκρηξη βόμβας σε σύλλογο: Βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη - Αισιόδοξοι οι ανακριτές

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό του δράστη της βομβιστικής επίθεσης εναντίον του οικήματος του συνδέσμου φιλάθλων της Ομόνοιας, στον σύλλογο «Πρόοδος», στον Άγιο Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής. Αν και φορούσε κουκούλα και δεν είναι εύκολη η αναγνώριση του, οι ανακριτές παρουσιάζονται αισιόδοξοι, ότι θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν εικόνες και από άλλα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, ενώ εξετάζονται διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τη σκηνή. Συνεχίζεται επίσης η λήψη καταθέσεων και έχουν κληθεί αρκετά άτομα για ανάκριση. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, ούτε οι διαχειριστές του χώρου εξέφρασαν οποιαδήποτε υποψία εναντίον οποιουδήποτε.

Η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σύλλογο, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE