Σωτήρια επέμβαση διασωστών: Όχημα βρέθηκε στην άκρη του γκρεμού - Δείτε βίντεο

Σωτήρια επέμβαση διασωστών: Όχημα βρέθηκε στην άκρη του γκρεμού - Δείτε βίντεο

Σωτήρια ήταν η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετά από τροχαίο όπου όχημα που οδηγούσε γυναίκα κατέληξε στην άκρη του γκρεμού στην περιοχή Τροοδίτισσας.

Συγκεκριμένα, οι διασώστες βοήθησαν την γυναίκα να εξέλθει από το όχημά της με ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο:

Ενημέρωση από Πυροσβεστική:

«Ανταπόκριση σε τροχαίο σύγκρουση με ομάδα και όχημα διάσωσης από Πυρεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λεμεσού ως επίσης και Πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμό Υπαίθρου Μονιάτη σε παράλληλο δρόμου του δρόμου Πλατρών - Λεμύθου. Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωματόδρομο στο χείλος του γκρεμού. Ένα άτομο απελευθερώθηκε από το όχημα αφού έγινε σταθεροποίηση του. Παραδόθηκε προληπτικά στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων για μεταφορά στον Νοσοκομείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.